Неділя, 05.05.2024, 10:33
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Про організацію та проведення Міжнародного конкурсу з інформатики «Бобер»
21:12
Про організацію та проведення Міжнародного конкурсу з інформатики «Бобер»
Метою конкурсу є пошук, підтримка талановитих школярів та  популяризація основ інформатики в рамках реалізації Стратегії розбудови інформаційного суспільства, схваленої Законом України "Про Основні засади розвитку інформаційного суспільства в Україні на 2007-2015 роки".

Конкурс відбудеться 10 листопада (для учнів 6-11 класів) та 11 листопада (для учнів 2-5 класів). Усі учні, учасники конкурсу відзначаються сертифікатами та дисками з розв’язками задач за попередні роки.
Рекомендований благочинний внесок становить 12 гривень за одного учасника.

Для проведення конкурсу

Пакети завдань у архівних файлах Beaver2013_6_11(для учнів 6-11 класів)потрібно отримати в координатора конкурсу(вч. інформатики Белейчик А. В.)

Файл потрібно записати в окремій папці на жорсткому диску. Розархівовувати його потрібно у тій же папці. Перед розархівацією рекомендується зберегти копію початкового архіву у іншій папці (щоб в разі якоїсь помилки його можна було відновити). Зверніть увагу, щоб папки, де розміщені завдання, були доступні не лише для зчитування, а і для запису. Інакше файли відповідей будуть порожні. 

Після розархівації в поточній папці утвориться  папка bebras2013_6_11. Вона міститиме паку data  та виконуваний файл Бобер. В папці data нічого змінювати не можна, вона забезпечує роботу програми. Можна запускати лише файл Bober.

Уважно ознайомитись з правилами конкурсу, які записані на перших сторінках цього файлу перед конкурсом.

Для відкриття умов завдань потрібні паролі доступу.

Конкурс для учнів 6-11 класів проводиться  10 листопада, пароль до програми буде опублікований на сайті о 10.00 год.

Конкурс триває з 10.00 до 11.30. Час на заповнення учнем електронної анкети не враховується.
Зразу після завершення учні зобов’язані здати файли- відповіді (result*.bbr) шкільному координатору. Цей файл-відповідь записується автоматично зразу після виходу учнем з програми у трьох місцях (для надійності): у папці data,  у поточній папці і на робочому столі. Відповіді у файлі закодовані. Їх теж змінювати не можна, інакше файл не зчитається.

Шкільному координатору здати файли-відповіді всіх учасників після завершення конкурсу(вислати файл на пошту w.birky_school@mail.ru). 

Для учнів 2-5 класів конкурс проводиться 11 листопада у приміщенні школи. При великій кількості учасників буде проводитись у декілька етапів.

Всім успіхів.


Сподобався матеріал, поділись з друзями в соц.мережах:


Категорія: Наші новини | Переглядів: 491 | Додав: zernyatko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: