Неділя, 05.05.2024, 04:49
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2013 » Листопад » 12 » конкурс «Дудл для Google»
00:18
конкурс «Дудл для Google»
Намалюйте дудл — свій власний логотип Google. У своєму малюнку покажіть Україну вашої мрії, і дудл переможця цілий день відображатиметься на  сторінці www.google.com.ua замість звичайного логотипа. Його побачать мільйони людей. 
Крім того, фіналісти мають змогу отримати цінні подарунки, а школа, в якій навчається переможець, можливість отримати грант у розмірі 50 000 грн. з метою створення або поліпшення IT центру (комп’ютерного класу).

У конкурсі можуть брати участь усі школярі віком від 5 до 17 років, які ходять до школи в Україні. Роботи конкурсантів оцінюватиме шановане журі, у складі якого – музикант Святослав Вакарчук, ілюстратор Владислав Єрко, художниця Євгенія Гапчинська та інші. Фіналістів визначатиме всеукраїнське народне голосування, взяти участь у якому зможуть усі мешканці України.

Роботи приймаються звичайною (за адресою Київ 02099, а/с 88, "Дудл для Google") та електронною поштою (d4g.robota@gmail.com) до 30 грудня 2013 р.

Відбір робіт та подарунки
Усі дудли будуть розподілені за трьома групами відповідно до віку учасників і будуть оцінюватися в цих групах. Будь-який із фіналістів конкурсу в кожній віковій групі може стати Переможцем.

Вікові групи
Роботи оцінюються в трьох вікових групах: 5–9 років, 10–13 років і 14–17 років. У кожній віковій групі буде обрано фіналіста.

Процес відбору робіт

На першому етапі будуть обрані 100 кращих робіт у кожній віковій групі.

На другому етапі малюнки буде оцінювати шановне журі. Саме воно обере з трьохсот робіт 15 півфіналістів – по 5 у кожній віковій групі.

Три кращі роботи – по одній у кожній віковій групі – будуть обрані шляхом народного онлайн-голосування.

Переможцем конкурсу стане один із трьох фіналістів. Його оберуть дудлери – професійні художники Google. Переможець буде оголошений на урочистій церемонії нагородження, а найкращий дудл з’явиться на сторінці google.com.ua.

Етапи конкурсу та призи

300 робіт з усієї України будуть обрані співробітниками Google відповідно до критеріїв відбору, зазначених нижче.

Ці дудли будуть представлені в онлайн-галереї дудлів з 15 січня 2014 року.

Серед 300 робіт журі обере 15 півфіналістів, по 5 робіт у кожній категорії.

Кожен із 15 півфіналістів отримає поїздку до Києва на урочисту церемонію нагородження, що відбудеться 6 лютого 2014 року, сертифікат, футболку, а також цінний подарунок – сучасний планшет на базі Android.

Народне голосування за кращі роботи триватиме з 21 січня по 2 лютого 2014 року включно. Узяти участь в онлайн-голосуванні може будь-який житель України. Проголосувати можна лише один раз у кожній віковій групі. У результаті голосування буде визначено фіналіста в кожній віковій групі.

Кожен фіналіст отримає сучасний смартфон на базі Android.

Переможцем конкурсу стане один із трьох фіналістів. Його оберуть дудлери – професійні художники Google. Переможець буде оголошений на урочистій церемонії нагородження.

Школа переможця отримає грант у розмірі 50 000 гривень на створення або поліпшення комп’ютерного класу в рамках благодійної допомоги. Дудл переможця з’явиться на сторінці google.com.ua.

Критерії оцінювання

Роботи оцінюються за такими критеріями

Художня майстерність: техніка малювання і робота з кольором. Під час оцінювання береться до уваги вікова група.

Креативність та оригінальність: малюнок розглядається з точки зору використання логотипа Google, а також оригінальності й новаторства.

Передача теми конкурсу в малюнку: малюнок оцінюється з точки зору розкриття в ньому теми конкурсу "Україна моєї мрії".

Важливі дати

1 Листопада - 30 Грудня - Подання заявки
20 Січня - Голосування журі
21 Січня -  2 Лютого - Народне голосування
6 Лютого - Оголошення фіналістів
6 Лютого - Оголошення переможця

Сторінка для заповнення заявки http://www.google.com.ua/doodle4google/.


Сподобався матеріал, поділись з друзями в соц.мережах:


Категорія: Наші новини | Переглядів: 1093 | Додав: zernyatko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: